Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За пръв път ще пиша в тая тема ,а я следя с най-големия си интерес „ Саше моляти се не се мешай тука стой си там при фал-ве-тата , явно е че ти харесват , просто цапаш една качествена тема " !
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Момчета,момчета НЕ допускайте некви разни голфаджии с елементарните си разсъждения и неизлечимите си компекси да ви занимават!

Просто не го отразявайте и той сам ше се откаже...
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Айде да не заприличваме на коне с капаци викам аз. Всеки може да си казва мнението, стига да го прави културно и без да обижда.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
          Ама сериозно ли?

...

Не обръщайте внимание само на колонката с точките. Чета написаното в статията и всичко изглежда обосновано. Даже написаното се връзва с техническите данни и въобще не се изразява негативно мнение спрямо Алфата. На всичко отгоре и за дизайна са на едно мнение с доста алфисти.

п.п. ние още не сме карали жулиетата, камо ли да сме я сравнявали пряко с други две коли. Можем ли да спорим с някой, който е?
          Че не сме я карали- ок... просто се хващаме за цифрите които дават, а след това определението "нединамична"... Както и да е гадаеме си тук кое как е...
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

• Очевидно на братята немци им идва в повече тая кола, то бива бива ама ако можеше само да е по-красива, но да не е по-сигурна (дори и 0т новата 5-а серия на БМВ), по-лека, по-просторна (ясно се вижда че пасажера отзад в Аудито седи на по-тясно място отколкото в Джуилиета, за БМВ-то дори и дума не може да става), с по-добри материали, по-динамична и не на последно място доста по-евтина.
            Някой ще каже, че не е така за материалите. Аз пък ще кажа че моята 156-ца има в пъти по-добри материали в купето от една 1-ца на БМВ.
            Друх ще каже, че не е динамична, но ако само погледне резултатите в теста на АМС и Куатроруоте- ще види за какво размазване става въпрос по отношение на стабилност в завои.
            Относно динамиката- абсолютно съм убеден, че това БМВ не може да ускори от 0-130 за 16.3 сек. Моята 156 1.8 ТС ги прави толкова /а това БМВ не може да подържа темпо с нея/, но е с 22 к.с. отгоре и 100 кг надолу, а БМВ 116 Д, което ще върви доста повече от бензинката заради въртящия момент, дава 19 сек при същата дисциплина. Така, че и това е една лъжа, както и оценката в теста за просторност, че Алфата има точки колкото БМВ. Пълна глупост, който е сядал в единица, той знае добре дали ако седи нормално отпред, ще има място за някого отзад...
            Новото Браво, което е по-тясно от Жулиета е доста по-просторно от 1-цата и отпред и отзад, така че с тези си статии Аутобилд ще го закъса рано или късно. Четейки коментарите на немци на AUTOBILD.DE, мога да кажа, че почти всички, които пишат мненията си, откровено се присмиват на глупостите на редактора.

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
              Ама сериозно ли?
              ... На всичко отгоре и за дизайна са на едно мнение с доста алфисти...
              За дизайна доста алфисти са на това мнение, щото я сравняват с други модели на Алфа, а не с Ауди и БМВ. Ше ме извиняват колегите от АутоБилд, ама точно пък тия две коли - А3 и 1er не са с кой знае какъв дизайн и не знам колко алфисти ще се съгласят, че са по-добри от Жулиета

А иначе статията според мен си е малко тенденциозно написана - не искам сега да ставаме коне с капаци, ясно е че всяка от трите коли си има плюсове и минуси, но според мен малко са поукрасили недостатъците на Алфата Само като видим каренцето за заклещването на педала - "при едно ускорение с пълна газ", ей така случайно разбираш ли Вярно дефекта си е дефект, ама мога да се обзаложа, че това е открито на място при изгасен мотор, щото просто не ми се вярва, че алфа не са направили няколко хиляди ускорения на пълна газ докато са тествали колата пък и сигурно усилието необходимо за заклещването е в пъти по-голямо от необходимото за даване на пълна газ На всичкото отгоре после твърдят, че това е много опасно при положение, че им е ясно, че колата има brake override А и не знам, може и аз да си внушавам, ама на снимките на задната седалка тоя ми се вижда наистина нарочно изсулен напред, че и сгънат на осем горкия Според мен малко са преиграли, в което не ги обвинявам, може и да е неумишлено - сега всеки си харесва неговото, и в БГ ако правехме коли, така щяхме да говорим
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Така е колега,БМВ-то е адски тясно и матералите не са с хубаво качество,при Ауди качеството е на много високо ниво,колата е добре направена,но скучна-много скучна,докато алфата е много изпипана и красива,с добри мотори и качествени материали.
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Zmeycho, Ivanov_, ако исках да се заяждам и избивам комплекси щях да говоря като вас.

leketo84, относно цапането, имам и по-стари постове в темата. Следя с интерес новините за модела. Кажи ми честно, кое ти звучи по- цапащо, моите "анализи" по темата или "анализите" на произволен съфорумец за мен?
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Днес си поиграх с педала на моята(макар че не е от серията Стило,Браво,Делта,Жулиета) ,но е пластмасов педал с гладка основа под него и установих че педала не влиза наляво, но доста лесно се огъва ако ги кривя и следователно има вероятност да бъде счупен.
                    Това смятам че е дефект и тъй като не е открит от 2001ва насам ,няма да е зле да информираме Фиат Груп да привика всички Алфи,включително и тея по моргите,че има вероятност от счупване на педала при натискане с крак.....

Макар че много се дразня на такива тенденциозни писания ,това вече се случва всекидневно дори тук във Форума.
                    Мъни ,мъни.....
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Пич, аз не искам да се заяждам! Просто ме подразни това, че всички фенове виждаме явното пренебрежеително отношение към Алфата, а само за теб всичко написано е обосновано?!?! И като ти видях ланеца и пълната глупост, която си написал в подписа си и ми стана още по-криво!
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=539516
                        http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

• може би кабрио и купе

----------------------------
                          FIAT Bravo във Facebook

Comment

• Първоначално публикувано от Sev Покажи съобщение
                            може би кабрио и купе

Е това вече е доста красиво
                            sigpic

Comment

• Купето "изби рибата"
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                                Купето "изби рибата"
                                Пляснали са му един таван от 8С с тва фотошопче
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X